La portaveu de la comissió d’Industria i Turisme a les Corts Valencianes, Aitana Mas, ha criticat hui que el president del Consell, Carlos Mazón, haja anat a Londres “a vendre un turisme que tensiona les nostres ciutats, que no les deixa avançar cap a un model de futur. És un model que les segresta per al turista i fomenta la nostra economia de forma poc productiva”.

Així s’ha referit la diputada respecte al missatge que el Consell ha portat a la fira turística anglesa en què el president Carlos Mazón ha presentat a la Comunitat Valenciana com un territori lliure de taxes turístiques.

“Estem veient com el retorn del PP al poder consisteix en apostar per fórmules ja conegudes. Tornem a apostar pel turisme de masses com qui posa tots el ous en la mateixa cistella. En lloc de potenciar allò que ens faria ser un territori de prosperitat, impulsant dinàmiques innovadores, ens trobem amb un discurs que ens torna a un passat que ha demostrat que sols serveix per a crear ocupació de baixa qualitat i disparar els preus del lloguer als nostres municipis”, ha manifestat Mas.

PUBLICIDAD

“Fa vergonya veure com Mazón ven la Comunitat Valenciana com un espai lliure de taxa turística mentre ajuntaments del PP pugen l’IBI o la taxa de residus, en alguns casos com el de Benidorm fins a un 70%. La decisió de Mazón resta competitivitat al nostre territori davant altres com Balears i Catalunya, on es paga amb total normalitat un impost que després recau en polítiques que fan les nostres ciutats més habitables”, ha conclòs Mas.