L’esdeveniment esportiu tindrà lloc fins al 10 de juliol a la comarca

Des de la regidoria d’Esports, encapçalada per Pere Barber, s’ha donat a conéixer la participació de cinc equips alteans en la Costa Blanca Cup 2021. Este esdeveniment acostuma a reunir uns 300 equips de més de 20 països, però que, a causa de la pandèmia, ha vist reduïda la seua participació quasi en l’àmbit nacional.


El reconegut torneig de futbol base i futbol sala va dirigit a clubs, escoles esportives i col·legis. En aquest sentit, segons ha detallat l’edil de l’àrea, «enguany participen en el torneig cinc equips alteans, dels quals tres provenen de les Escoles Municipals de Futbol, de les categories prebenjamí, benjamí i aleví; i dos de la Unió Esportiva Altea de les categories infantil i cadet».


En les instal·lacions alteanes es disputaran un total de 56 partits al llarg de tota la setmana, dels quals 29 són partits de futbol sala que tindran lloc al Palau dels Esports i, d’altra banda, 27 partits de futbol 11 que es disputaran en el camp de gespa natural. Destaquen en la localitat les quatre finals de la Fase B d’ambdues disciplines que tindran lloc el dia 9.


Pere Barber ha convidat a alteans i visitants a gaudir del torneig i recorda que l’ús de la mascareta és obligatori en tota la Ciutat Esportiva, independentment de si es roman a l’interior dels pavellons o a l’exterior. L’edil ha destacat la importància de donar suport a estes iniciatives esportives «en les quals s’inculquen valors de convivència i esportivitat entre els joves participants».


Per a més informació es pot consultar la pàgina web de
www.costablancacup.com, a més de l’aplicació mòbil pròpia, gratuïta i disponible en Android i iOS que recull tota la informació del torneig, com són el calendari de partits, classificacions, notícies i activitats.