Les proves per a administratius, tècnic superior i enginyers agrícoles es faran en la segona quinzena del mes de juny

La convocatòria per concurs de mèrits es desenvoluparà de manera paral·lela a les proves per concurs oposició
La Conselleria de Justícia i Interior avança en el procés d’estabilització en la Societat Valenciana de Gestió Integral de Servici d’Emergències (SGISE) amb la convocatòria per concurs oposició per a cobrir les places d’administratius, administratius especialistes, tècnics superiors i enginyers tècnics agrícoles, segons publica este dimarts el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV).

La convocatòria d’estes places s’emmarca dins del Pla extraordinari d’estabilitat de l’ocupació impulsada per a reduir la temporalitat en l’Administració pública i el seu sector instrumental. Esta empresa pública, encarregada de gestionar el Servici de Bombers Forestals de la Generalitat, estabilitzarà almenys 216 places mitjançant concurs de mèrits i concurs oposició.

 

En concret, i després de l’anàlisi detallada de 297 llocs, s’ha conclòs provisionalment que almenys 201 dels llocs es podran estabilitzar mitjançant concurs i altres 15 mitjançant concurs oposició, sobre la base de la Llei 20/2021 de mesures urgents per a la reducció de la temporalitat en l’ocupació pública i a les orientacions oficials de la Secretaria d’Estat de Funció Pública.

Els òrgans tècnics del procés han determinat que la convocatòria per mèrits es desenvoluparà de manera paral·lela a les proves ara convocades per concurs oposició per a evitar que es dilaten en el temps els terminis i dificulten finalitzar el procés d’estabilització en esta empresa, dins dels termes establits en el Pla extraordinari d’ocupació, previst per a finals de 2024.

Convocatòria de les primeres proves

El pròxim 15 de juny tindrà lloc la celebració de les primeres proves per torn lliure del concurs oposició d’administratiu, administratiu especialista i tècnic superior a l’Escola Universitària Politècnica de València i el dia 20 de juny se celebrarà en la seu de la SGISE, a Paterna, l’examen per a cobrir les places d’enginyers tècnics agrícoles.

Els horaris de les diferents convocatòries, així com la distribució de les aules o qualsevol informació addicional per a fer estes proves es podran consultar en la pàgina web de la SGISE.

El DOGV publica les dates per a les proves per concurs oposició d’administratius, administratius especialistes, tècnics superiors i enginyers tècnics agrícoles dins del procés d’estabilització de la Sgise